Кримчанам передали 25 тисяч масок

10 Грудня 2020, 20:08

10 грудня для КПВВ “Каланчак” та “Чонгар” передали 25 тисяч захисних масок. 

Про це повідомили в Херсонській обласній адміністрації.

“Тепер кожен, хто перетинатиме адміністративну межу з тимчасово окупованою АР Крим, зможе безкоштовно отримати медичну маску, аби убезпечити себе та оточуючих від захворювання на COVID-19”, – наголосили в ХОДА.

фото: https://herson.depo.ua

Як уточнює видання Depo.ua, на контрольний пункт в’їзду-виїзду “Каланчак” передані 13 тисяч масок, на КПВВ “Чонгар” – понад 11 тисяч. Ще по 300 масок передані в Центри надання адміністративних послуг на цих КПВВ.

фото: https://herson.depo.ua

Проєкт із забезпечення КПВВ масками реалізується Фондом громади міста Херсон “Захист” у співпраці з Херсонською обласною державною адміністрацією за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Як повідомлялося, протягом шести місяців поточного року Агентство США з міжнародного розвитку USAID надало допомогу для протидії поширенню COVID-19 медикам які працюють у шести опорних лікарнях Херсонщини (обласній інфекційній, херсонській міській лікарні ім.Тропіних, центральним лікарням Олешківського, Голопристанського, Каховського та Генічеського районів). Вони отримали п’ять тисяч захисних комбінезонів на суму майже в один мільйон гривень.