Генічеська ТВК призначила дату першої сесії міськради

05 Грудня 2020, 14:45

Новообрані депутати Генічеської міської територіальної громади вперше зберуться на сесію у вівторок, 8 грудня.

Таке рішення ухвалила міська територіальна виборча комісія, повідомляє сайт IPC-Генічеськ.

Генічеська ТВК постановила скликати першу сесію новообраної Генічеської міської ради 8-го скликання на 8 грудня у приміщенні зали засідань Генічеської міської ради на 10.00.

Також виборча комісія оприлюднила список зареєстрованих депутатів і постанову про реєстрації Олександра Тулупова міським головою.

Як повідомлялося, за результатами голосування 25 жовтня до Генічеської міської ради пройшли 7 політичних партій. Найбільше місць отримала політична партія “Опозиційна платформа – за життя”.

Нагадаємо, 25 жовтня 2020 року в Україні відбулись перші місцеві вибори за новим виборчим законодавством. Громадяни обирали депутатів місцевих рад – сільських і селищних, міських, районних та обласних, районних у містах (де вони є), а також міського голову Києва та голів майже усіх міст, сіл і територіальних громад.

Генічеська міська територіальна громада об’єднує всі населені пункти Генічеського району (в межах до реформування адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня (районів). Реорганізація районів розпочнеться після місцевих виборів.