Генічани виступатимуть на Туристичному форумі Приазов’я

09 Грудня 2020, 01:56

На першому Туристичному форумі Приазов’я, який відбудеться онлайн у четвер, 10 грудня, виступатимуть генічани.

Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ з посиланням на програму форуму.

З вітальним словом до учасників звернеться голова Генічеської міської територіальної громади Олександр Тулупов.

Голова асоціації гостинності Генічеського району Сергій Шентябін проінформує про діяльність організації. А підприємець в сфері активного туризму, власник сервісу “НА МОРЕ!” Олексій Войцеховський розкаже про єдність туристичного активу Приазов’я як запоруку успішного розвитку.

Як повідомлялося, через поширення пандемії COVID-19 перший Туристичний форум Приазов’я проводитиметься онлайн на платформі Zoom.

У листопаді за сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України” для представників туристичного активу Генічеської громади відбувся триденнийонлайн тренінг “Ефективна співпраця учасників ринку для розвитку туристичної дестинації”. Під час заходу йшлося про те, як налагодити партнерство заради ефективного управління та досягнення цілей розвитку громади. Також розповідали про кращі практики партнерства між країнами для розвитку туризму.

Учасники визначали свої сильні сторони, які можуть сприяти розвитку туризму в Генічеську, – дитячі, бальнеологічні курорти (лікування грязями), фестивальний напрямок.

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» протягом цього року допомагав громадам Генічеського району розвивати туристичні продукти, утворити туристичні активи. В планах на наступний рік є конкретні ініціативи з фінансової підтримки певних нових продуктів у Генічеському районі Херсонщини.

Влітку цього року готельєри і ресторатори Генічеського району Херсонщини об’єдналися в асоціаціюдля спільного зростання і розвитку туристичної сфери регіону.

Новостворена Асоціація гостинності Генічеського району провела на Арабатській Стрілці перший фестиваль-ярмарок «Вина та сиру».