Поліцейські виявили більше 200 нетверезих водіїв на Херсонщині та 450 порушників-пішоходів

24 Грудня 2020, 18:34

Поліцейські склали 3274 адміністративних матеріали за порушення Правил дорожнього руху, від керування були відсторонені 218 водіїв, які знаходились за кермом у нетверезому стані.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

За час відпрацювання груп реагування патрульної поліціїв у листопаді та грудні  було виявлено 40 порушень правил обгону, 31 факт проїзду на заборонений сигнал світлофора та порушення правил проїзду перехресть, 150 порушень проїзду пішохідних переходів, 682 водія отримали постанови за ігнорування вимоги про обов’язкове використання пасків безпеки, а 526 – сіли за кермо без наявності необхідних документів. Також було задокументовано 451 порушення правил дорожнього руху з боку пішоходів.

Превентивні заходи з профілактики аварійності продовжуються. Працівники поліції Херсонщини й надалі проводитимуть роботу з попередження травмування й загибелі громадян на автодорогах області.

У патрульній поліції нагадали про погіршення погодних умов та ожеледицю. “Не забувайте, що за ожеледі гальмівний шлях збільшується, а керованість транспортних засобів погіршується”, – зазначили правоохоронці.

У Херсонському обласному центрі з гідрометеорології попередили про складні погодні умови.