У Чаплинській громаді відкрили сучасний скейт-парк

08 Грудня 2020, 23:14

У Чаплинській територіальній громаді, яка є членом Асоціації міст України на Херсонщині, відкрили сучасний скейт-парк.
За інформацією Херсонського регіонального відділення АМУ, масштабний об`єкт споруджений на території стадіону «Освіта» в рамках проєкту «Будівництво скейт-парку в Чаплинській ОТГ».
Головна мета проєкту – створення умов для змістовного дозвілля та зміцнення здорового способу життя молоді.
Скейт-парк розташувався на стадіоні – біля сучасного спортивного майданчика для міні-футболу, який теж спорудили з метою популяризації спорту в громаді.
Проєкт реалізовано на умовах співфінансування в співпраці з грантовою програмою, яка є давнім партнером громади та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Як повідомлялося, у березні поточного року в селі Магдалинівка Чаплинської ОТГ відкрили новозбудований корпус лікарської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

У Чаплинській громаді також створюють коворкінг-простір “Центр розвитку молодіжного та соціального підприємництва”. Загальний бюджет проєкту перевищує 2 436 тисяч гривень, з яких внесок громади – 781 455 гривень, решту витрат покриють грантові кошти від програми міжнародної технічної підтримки за сприяння USAID.

У партнерстві з програмі USAID DOBRE Чаплинська громада запустила інноваційних проект водопостачання вартістю майже два мільйони гривень.

Чаплинська ОТГ бере участь у програмі USAID DOBREЗа першим грантом відновили дитячі спортивні майданчики у селах, відремонтували стадіон.