Майкл Щур модеруватиме онлайн-дискусію в Міжнародний день боротьби з корупцією

06 Грудня 2020, 21:09

До Міжнародного дня боротьби з корупцією 9 грудня Проєкт USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» та ПРООН в Україні проведуть міжнародну онлайн-подію Young and Uncorrupt/Молодь без корупції.
Про це повідомили в USAID Ukraine – USAID Україна.
Учасники події дізнаються про історії боротьби з корупцією та мобілізацію прозорості від молоді з України, Вірменії, Молдови та Чорногорії. Модератором заходу запрошено відомого українського журналіста Майкла Щура.
“Ми запросили представників та представниць української та закордонної молоді, щоб вони не лише розповіли про приклади протидії корупції, а й поділилися своїм антикорупційним досвідом та дієвими ініціативами. А щоб додати цій дискусії трохи критичного мислення та гумору, ми запросили відомого українського журналіста Майкла Щура! Майкл підтримує прозорість та доброчесність, тому впевнені, що з таким модератором наш захід стане змістовнішим та фановішим. Нестандартний підхід і купу позитивних емоцій — гарантовані. Яке ж святкування без сюрпризів? Ти зможеш взяти участь у вікторині та отримати круті призи”, – йдеться у повідомленні.
Міжнародна онлайн-подія Young and Uncorrupt/Молодь без корупції відбудеться 9 грудня о 18:00 на платформі Zoom.

Зареєструватися на захід і дізнатися про деталі можна за посиланням: https://cutt.ly/LhonR3U

Міжнародний день боротьби з корупцією (International Anti-Corruption Day) — Міжнародний день ООН, встановлений резолюцією A/58/4 Генеральної Асамблеї ООН 31 жовтня 2003 року, який відзначається щорічно 9 грудня.Цього дня в 2003 році у мексиканському місті Мерида на політичній конференції високого рівня була відкрита для підписання Конвенція ООН проти корупції і вже 14 грудня 2005 року Конвенція набула чинності, як міжнародний правовий документ, обов’язковий до виконання її сторонами.

Роман Вінтонів — український тележурналіст, актор, сценарист, музикант. Відомий українським глядачам під ім’ям свого гумористичного образу — Майкла Щура. За легендою Майкл Щур є кореспондентом телеканалу «УТ-Торонто» української діаспори Канади.