У Присиваській ОТГ облаштували приміщення для надання соцпослуг

20 Листопада 2020, 09:13

До Григорівської сільської ради було доставлено меблі в рамках реалізації проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

Як зазначили в сільраді, метою проєкту є реформування соціальної сфери, впровадження кращих практик, створення сучасних робочих місць та реалізація безлічі інших проєктів в соціальній сфері.

Тож Присиваська ОТГ отримала наступні меблі для організації роботи спеціалістів, що надають соціальні послуги або адміністративні послуги соціального характеру в громаді. 

Проєкт реалізує Міністерство соціальної політики України згідно з Угодою про позику між Україною та Світовим банком з 2014 року.

Загальна вартість технічного оснащення становить 27 631,81 грн., були придбані наступні меблі: – лавку для очікування – 1 шт; – стіл для прийому громадян – 2 шт; – стілець для працівників – 2 шт; – стілець для прийому громадян – 2 шт; – столик для відвідувачів – 1 шт; – тумбу для МФУ – 2 шт; – шафу відкриту для документів – 1 шт; – шафу металеву для документів – 1 шт.

Як повідомлялося, цього року Присиваська ОТГ Чаплинського району Херсонщини, на території якої розташоване так зване Лемурійське озеро, переживала справжній туристичний бум. Кількість відпочивальників суттєво зросла в порівнянні з минулими роками.

Присиваська ОТГ розташовується в південній частині Херсонської області. Відстань до автовокзалу, залізничного вокзалу та аеропорту в м. Херсон – 140 км.