У Новій Каховці надходження з податку на доходи фізосіб зросли на 37 мільйонів гривень

27 Листопада 2020, 13:01

За 10 місяців поточного року з легальних доходів працюючих жителів Нової Каховки до місцевого бюджету надійшло 248 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб.

За даними ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі, такий показник на 37 мільйонів гривень перевищує відповідні надходження аналогічного періоду минулого року.
Податок на доходи фізичних осіб залишається рекордсменом у фінансуванні місцевого бюджету міста та основним джерелом його наповнення.
«Ключовими і першочерговими завданнями у збільшенні податкових надходжень залишаються скорочення податкового боргу за платежами до місцевого бюджету, легалізація заробітної плати та контроль за дотриманням мінімальних гарантій в оплаті праці. Що стосується легалізації доходів, то важливість цього питання визначена питомою вагою надходжень ПДФО у власних доходах місцевого бюджету Нової Каховки, а це – понад 65 відсотків», – резюмувала начальниця Новокаховської ДПІ Головного управління У ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Серебрянська.