У Музиківській ОТГ найвищі доходи на одного мешканця громади

25 Листопада 2020, 05:48

Найвищий показник по Херсонській області доходів загального фонду на одного мешканця за 9 місяців 2020 року має Музиківська ОТГ – 5,4 тисяч гривень.
Доходи на одного мешканя громади становлять: Музиківська ОТГ – 5,4 тисяч гривень., Зеленопідська ОТГ – 4,8 тис. грн, Тавричанська ОТГ – 4,2 тис. грн, Новокаховська ОТГ – 4,1 тис.грн, Борозенська ОТГ – 4,0 тис. грн ( в цілому по Україні найвищій розмір доходів на 1-го мешканця складає 29,3 тис. грн, найнижчий – 0,6 тис. грн).

Експерти Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та проєкту SKL International підготували матеріали за підсумками виконання місцевих бюджетів за 9 місяців 2020 року на підставі даних Міністерства фінансів України, Державної казначейської служби України, Державної статистичної служби України.
🔎Моніторинг проведено для 872 ОТГ за такими фінансовими показниками як доходи та видатки загального фонду на 1-го мешканця; видатки на утримання апарату управління у розрахунку на 1-го мешканця; рівень дотаційності бюджетів; питома вага заробітної плати та капітальних видатків у видатках загального фонду бюджету.