Туристичний форум Приазов’я відбудеться в онлайновому режимі

27 Листопада 2020, 19:15

10 грудня відбудеться перший туристичний форум Приазов’я.

Про це повідомили в проєкті USAID “Економічна підтримка Східної України”.

Під час форуму команда проєкту підіб’є підсумки першого етапу та презентує плани на наступний рік.

“Запрошуємо вас взяти участь у головній туристичній події Східної України – І Туристичному форумі Приазов’я. На жаль, через поширення пандемії COVID-19, ми змушені проводити наш Форум онлайн на платформі Zoom. Тим не менш, ми впевнені, що наш захід буде цікавим для усіх, хто задіяний у сфері туризму і гостинності не тільки Азовського регіону, але й для наших колег з інших регіонів України. Ми запросили найкращих спікерів, які розповідатимуть про важливі напрямки і моменти стану галузі у цей непростий час”, – йдеться в описі події на Фейсбуці.
Як повідомлялося, у листопаді за сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України” для представників туристичного активу Генічеської громади відбувся триденнийонлайн тренінг “Ефективна співпраця учасників ринку для розвитку туристичної дестинації”. Під час заходу йшлося про те, як налагодити партнерство заради ефективного управління та досягнення цілей розвитку громади. Також розповідали про кращі практики партнерства між країнами для розвитку туризму.
Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» протягом цього року допомагав громадам Генічеського району розвивати туристичні продукти, утворити туристичні активи. В планах на наступний рік є конкретні ініціативи з фінансової підтримки певних нових продуктів у Генічеському районі Херсонщини.
Влітку цього року готельєри і ресторатори Генічеського району Херсонщини об’єдналися в асоціаціюдля спільного зростання і розвитку туристичної сфери регіону.