Каховчанин отримав строк за побиття поліцейського

24 Листопада 2020, 23:34

На Херсонщині засуджено 35-річного каховчанина за побиття поліцейського.

Подія сталась ще у липні 2018 року неподалік стадіону «Олімпійський» в місті Каховка, що на Херсонщині. Зловмисник разом із товаришем, матеріали відносно якого виділено в окреме провадження, усвідомлюючи, що перед ними знаходиться працівник поліції грубо порушували громадський порядок та нецензурно висловлювалися. При спробі поліцейського припинити хуліганські дії, зловмисник почав бити правоохоронця в обличчя, голову та тулуб, спричинивши йому тілесні ушкодження.
Каховська місцева прокуратура в суді довела вину 35-річного каховчанина, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) та ч. 3 ст. 296 ( хуліганські дії пов’язані з опором поліцейському, який виконував обов’язки щодо охорони громадського порядку) КК України.
Вироком Каховського міськрайонного суду чоловіка визнано винними у вчиненні інкримінованих злочинів та засуджено до трьох років 8 місяців позбавлення волі.
До набрання вироком законної сили порушник утримуватиметься під вартою.