Херсонець хотів купити ялинку, а натрапив на шахраїв

27 Листопада 2020, 12:09

30-річний житель обласного центру одному з сайтів в мережі Інтернет замовив штучну ялинку. Чоловік перерахував продавцю 1450 гривень, але свій товар так і не отримав.
За цим фактом проводиться перевірка, повідомили в поліції Херсонщини, куди звернувся потерпілий від шахрайства.
Заплатила за невиконані послуги і 45-річна жителька Херсона. Жінка розповіла, що 18 листопада малознайомий чоловік, який представився будівельником, взяв у неї 2600 гривень на утеплення стін в квартирі, але й досі нічого не зробив. За цим фактом також проводиться перевірка.
Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 542 заяви і повідомлення, серед яких 113 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.
Зареєстровані дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 131 адміністративний протокол, з них 2 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Як повідомлялося, нещодавно вселищі Новоолексіївка Генічеського району поліція за годину встановила водія, який збив пішохода та втік. Винуватеця ДТП знайшли в одному з місцевих кафе напідпитку.