Гусєв звернувся до правоохоронних органів

28 Листопада 2020, 07:08

Голова Херсонської ОДА звернувся до правоохоронних органів.

Про це він повідомив на офіційній сторінці у Фейсбуці.

Справа стосується ситуації в Олешках з опаленням.

«Нам варто прискорювати роботу у напрямі розв’язання цієї проблеми, аби мешканці цих багатоповерхівок отримали тепло у свої оселі вже 4-5 грудня”, – зазначив Юрій Гусєв та додав, що фінансувати роботи з ліквідації надзвичайної ситуації з резервного фонду будуть з місцевого та районного бюджетів.

В місті Олешки виникла проблема з теплопостачанням району Житлоселище, в результаті мешканці 21 багатоповерхівки залишилися без тепла.
Рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ і НС цю ситуацію визначено як надзвичайну ситуацію техногенного характеру об’єктового рівня. Прийняття цього рішення дозволить фінансувати роботи з ліквідації НС з резервного фонду місцевих бюджетів.
Розроблено дорожню карту зі шляхами розв’язання цієї проблеми. Я відверто обурений через цю ситуацію і через той факт, що такому розвитку подій в міській раді не запобігли заздалегідь, знаючі про проблемні обставини.
Доручив провести службове розслідування щодо зриву опалювального сезону: це питання мають вивчити правоохоронні органи, аби притягнути винних осіб до відповідальності.

Як повідомляли місцеві ЗМІ, нещодавно 633 квартири в Олешках Херсонської області без тепла від початку опалювального сезону. Це 21 будинок у районі Житлоселище.