Тулупов перемагає на виборах голови Генічеської громади (паралельний підрахунок голосів)

26 Жовтня 2020, 12:55

За паралельними підрахунками протоколів з виборчих дільниць на виборах голови Генічеської міської територіальної громади перемогу отримав Олександр Тулупов.

Таку інформацію сайту IPC-Генічеськ підтвердили у штабах діючого мера та голови Щасливцевської сільради Віктора Плохушко.

За даними штабу, який отримав протоколи з усіх виборчий дільниць Генічеського району, Олександр Тулупов набрав 3719 голосів виборців, Андрій Євстратов – 3523, Віктор Плохушко – 3241.

Голова Генічеської міської територіальної виборчої комісії Юрій Тутов повідомив сайту IPC-Генічеськ, що наразі до ТВК надійшли протоколи з 13 виборчих дільниць з 51-ї, яка була створена. Офіційних результатів виборів поки немає.

Як повідомлялося, за даними ТВК, вибори в Генічеському районі пройшли без значних порушень. Явка склала понад 30% виборців.

Один із зареєстрованих кандидатів у депутати Генічеської міської ради звернувся до правоохоронних органів та ЦВК через те, що він не був включений до виборчих бюлетенів. Поліцейські відкрили кримінальне провадження.

У неділю, 25 жовтня, в Україні проходило голосування з місцевих виборів.

Як голосували генічани, зафіксував IPC-Генічеськ:

У Громадянській мережі ОПОРА повідомили, що чергові місцеві вибори 25 жовтня були дуже конкурентними і пройшли в основному відповідно до законодавства України. Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА не зафіксували даних, які могли би надалі призвести до скасування результатів місцевих виборів чи визнання їх недійсними на певних виборчих дільницях.