Три міста та 11 районів Херсонщини переходять у “жовту зону”

30 Жовтня 2020, 14:16

Три міста та 11 районів Херсонщини переходять у “жовту зону” епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні, що відбулося 30 жовтня. 

Про це повідомляє Урядовий портал.

З 2 листопада “жовтий” рівень встановлено у містах Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка та у Бериславському, Великолепетиському, Верхньорогачицькому, Генічеському, Голопристанському, Іванівському, Каланчацькому, Каховському, Новотроїцькому, Олешківському, Чаплинському районах.

Тут діятимуть обмеження “жовтої” зони.

Заборонені:

  • масові заходи за участі більше 30 осіб, відвідування установ соціального захисту, у яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово
  • на вході до закладів чи заходів потрібно розмістити інформацію про можливу кількість відвідувачів. Контроль має здійснювати власник приміщення або організатор події.
  • обмеження зеленої зони зберігаються

Як повідомлялося, за минулу добу в Херсонській області зафіксували 184 нових лабораторно підтверджених випадки на COVID-19, з яких 10 дітей та 18 медичних працівників.

Нагадаємо: