Про Green Card розкажуть в онлайн-режимі 7 жовтня

06 Жовтня 2020, 15:04

Фото Олександр Корняков

Про Диверсифікаційну візову програму (Green Card) розкажуть під час трансляції у Фейсбуці у середу, 7 жовтня. Глядачі можуть отримати відповіді на свої запитання про програму в онлайн-режимі.

Про це йдеться у повідомленні Посольства США в Україні, передає сайт IPC-Генічеськ.

Подія відбудеться 7 жовтня о 15:00 на Фейсбук-сторінці Посольства. Ставити запитання можна у коментарях до трансляції за посиланням.

https://www.facebook.com/usdos.ukraine/posts/10158402580686936

У Посольстві США нагадали, що реєстрація на ДВ програму безкоштовна, а кінцева дата подачі заявки на участь – 10 листопада.

За інформацією установи, заявки на участь у розіграші Програми ДВ приймаються щороку зазвичай протягом жовтня-листопада. Точні дати визначаються і публікуються на сайті програми у вересні. Впродовж реєстраційного періоду заявки на участь у Програмі подають мільйони людей. Величезна кількість заявок обумовлює колосальні обсяги роботи з відбору претендентів, які виграють, та обробки їх документів. Відкриття реєстраційного періоду протягом жовтня-листопада дає змогу вчасно обробити та сповістити претендентів про виграш. Це також дасть можливість претендентам і нашим посольствам та консульствам підготувати і обробити анкети для отримання віз. Аплікантам радять надсилати свої заявки якомога раніше протягом реєстраційного періоду. Підвищений попит наприкінці реєстраційного періоду може значно сповільнити роботу системи. Жодна заявка не може буде прийнята після моменту офіційного закінчення строку реєстрації.

Диверсифікаційна візова лотерея (відома як лотерея «Грін Кард») — програма Державного департаменту США, яка щорічно проходить у формі лотереї, і надає можливість отримати диверсифікаційну імміграційну візу США особам із країн із історично низьким рівнем імміграції до США.