Проєкт «TripMustGoOn» запустив чат-бот для туристів на Херсонщині

08 Жовтня 2020, 11:14

На фото Арсен Жума

Проєкт «TripMustGoOn» запустив чат-бот для туристів на Херсонщині. Протягом першого місяця ним вже скористалося 920 осіб.

Про це розповів координатор проєкту «TripMustGoOn Павло Білецький під час онлайн-конференції медіа-центру IPC-Генічеськ.
«На сьогодні ботом скористалося вже 920 осіб, це за місяць, як ми його запустили. Ми його таким чином розробили, що він відповідає на найпоширеніші питання: де зупинитися, що подивитися, що робити, що поруч, як можна замовити ту чи іншу послугу, якщо вона є, це практичні питання, які можуть цікавити туриста», – зазначив Павло Білецький.
Для того, щоб дізнатися більше про ту чи іншу локацію для відпочинку на Херсонщині, як до неї дістатися, що подивитися та якими послугами можна скористатися, туристи можуть використовувати спеціально-розроблений чат-бот, який запустили в рамках проєкту “TripMustGoOn” у телеграмі та фейсбуці:

@tripmustgoon_bot,

https://www.facebook.com/tripmustgoon
Бот надає гостям Херсонської області цікаву туристичну інформацію та виконує функцію “провідника” на сайт tripmustgoon.com (туристичний портал, який було розроблено і запущено в рамках проєкту), де зібрана інформація трьома мовами більше ніж 60 туристичних локацій Херсонщини.
Проєкт TripMustGoOn стартував навесні цього року для створенням нового та унікального контенту про туристичні можливості Херсонської області та реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).