Пт. Жов 23rd, 2020

COVID-19: Шість нових випадків у Генічеському районі

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

На Херсонщині зафіксували 69 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, з яких п’ятеро дітей. 6 нових випадків виявлені в Генічеському районі.

За даними обласної адміністрації, захворіли

36 осіб – жителі м. Херсон;
7 осіб – жителі Білозерського району;
7 осіб – жителі Бериславського району;
6 осіб – жителі Генічеського району;
4 особи – жителі Олешківського району;
2 особи – жителі Великоолександрівського району;
2 особи – жителі Голопристанського району;
2 особи – жителі Чаплинського району;
1 житель Каланчацького району;
1 житель Новотроїцького району;
1 житель Скадовського району.
Стан хворих задовільний, 64 особи перебувають на самоізоляції, під щоденним медико-санітарним наглядом. До медичних закладів зі станом середньої важкості госпіталізовано 5 осіб.
Помер 90-річний житель м. Херсона. Мав захворювання на пневмонію та COVID-19.
Також зафіксовано 90 одужань.
Тож наразі в області 2264 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.
З них:
964 людини побороли недуг;
1255 інфікованих COVID-19;
45 людей померли.
За інформацією МОЗ, станом на 15 жовтня в Україні 281 239 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 5 302 летальних, 119 650 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 5 062 нових випадки.
До «червоного» рівня епідемічної небезпеки з 19 жовтня буде віднесено 68 адміністративних одиниць у 15 областях, тоді як наразі він діє у двох містах.
Зокрема, до «червоного» рівня епідемічної небезпеки потрапили 9 обласних центрів: Чернівці, Хмельницький, Чернігів, Харків, Сєвєродонецьк, Полтава, Суми, Івано-Франківськ та Тернопіль.
Нагадаємо:
  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.
  • За ініціативою МОЗ були прийняті рішення щодо посилення карантинних обмежень. Під забороною є будь-які масові заходи з кількістю понад 50 осіб для територій “зеленого” рівня епіднебезпеки, понад 30 осіб — для “жовтого” рівня та не більше 20 осіб — для “помаранчевого”.
  • Також додатково введені обмеження щодо часу роботи закладів громадського харчування: ресторанів, кафе, інших закладів. За новими правилами, вони можуть працювати до 22 години.
  • Стежте за актуальною інформацією та порадами на офіційному інформаційному порталі Кабміну «Коронавірус в Україні»
    covid19.com.ua.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+