З початку дії карантину поліцейські Херсонщини склали 1160 протоколів

07 Вересня 2020, 17:47

На Херсонщині щоденно працюють близько 25-ти рейдових груп для перевірок дотримання протиепідемічних заходів задля запобігання подальшого розповсюдження вірусу COVID-19. За весь час карантину правоохоронці склали 1160 протоколів.
Під час рейдів правоохоронці відпрацьовують громадські місця, транспорт, заклади харчування, ринки та перевіряють дотримання карантинних вимог із запобігання поширенню коронавірусу, – повідомили у поліції Херсонської області.
До складу рейдових груп входять поліцейські, представники зацікавлених державних служб та представники громадських формувань.
За словами начальника Управляння превентивної діяльності обласного главку поліції В’ячеслава Шинкарьова, загалом від початку запровадження карантинних обмежень поліцейські Херсонщини склали 1160 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).
Як повідомлялося, Кабінет міністрів 26 серпня через зростання кількості випадків коронавірусної хвороби подовжив адаптивний карантин в Україні до 31 жовтня. Передбачається посилення низки обмежувальних заходів у регіонах.

Нагадаємо:

  • Кабмін України постановою №641 від 22 липня продовжив на всій території країни дію адаптивного карантину до 31 серпня. Згідно з документом, у залежності від епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях регіону встановлюється «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.