У селищі Велика Олександрівка після буревію відновили електропостачання

28 Вересня 2020, 12:44

У постраждалому від негоди селищі Велика Олександрівка повністю відновили електропостачання. Всі автошляхи населеного пункту розблоковані. 

Про це повідомили в Головному Управлінні ДСНС України у Херсонській області.

фото: Головне Управління ДСНС України у Херсонській області

Силами служби 101 розпиляно та прибрано 41 повалене дерево, три електроопори вилучено із проїжджої частини. На ліквідації наслідків негоди задіяні 5 одиниць техніки та 15 чоловік особового складу. 28 вересня планується засідання обласної комісії ТЕБ та НС.

За даними ГУ ДСНС Херсонській області, в селищі частково зруйновано дахи 32-ох житлових будинків та школи, ще кілька десятків будинків зазнали незначних ушкоджень.

Як повідомлялося, у неділю, 27 вересня, внаслідок погіршення погодних умов, сильний дощ та поривчастий вітер, в селищі Велика Олександрівка пошкоджено дахи 32-ох житлових будинків та школа. Також, через чисельні падіння дерев виникли пориви електро та газової мережі. Населений пункт частково було відключено від газо- та електропостачання.

У Херсонській облдержадміністрації проінформували, що станом на 20:00 27 вересня частково відновлено енерго- та газопостачання. Зафіксовано одну постраждалу особу, стан середньої тяжкості.