Коронавірус у Херсонській області: за добу 11 одужань та 11 нових випадків

03 Вересня 2020, 11:47

У Херсонській області виявили 11 нових лабораторно підтверджених випадків на COVID-19.
За останню добу проведено 533 ПЛР-дослідження та 1679 досліджень методом ІФА на виявлення коронавірусу, 11 з яких підтвердили COVID-19, – повідомили в ХОДА.
Захворіли жінка, 30 років, жителька с. Зміївка Бериславського району. Обстежена як хвора на ГРВІ. Стан середньої важкості, госпіталізована до новокаховської центральної міської лікарні; жінка, 27 років, жителька м. Херсон (Суворовський район). Обстежена як хвора на ГРВІ. Стан середньої важкості, госпіталізована до обласної інфекційної лікарні. А також: хлопчик, 13 років, житель с. Зміївка Бериславського району. Обстежений як хворий на ГРВІ; чоловік, 43 роки, житель м. Херсон (Корабельний район). Обстежений за власним бажанням; жінка, 24 роки, жителька м. Каховка. Обстежена як хвора на ГРВІ; чоловік, 29 років, житель м. Херсон (Суворовський район). Обстежений як хворий на ГРВІ; чоловік, 61 рік, житель с. Новомиколаївка Скадовського району. Обстежений для планової госпіталізації;  чоловік, 25 років, житель м.Херсон (Корабельний район). Обстежений як хворий на ГРВІ;
чоловік, 36 років та жінки, 41 та 53 роки, жителі м. Херсон (Корабельний район). Обстежені як хворі на ГРВІ. Стан хворих задовільний, перебувають на самоізоляції, під щоденним медико-санітарним наглядом.
Також зафіксовано 11 одужань, з яких 4 – медичні працівники та одна дитина.
Тож наразі в області 435 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. З них: 289 людей побороли недуг,
134 – інфіковано на COVID-19, 12 – померли.
Як повідомлялося, нещодавно у Генічеському районі виявили п’ять нових випадків COVID-19.

Нагадаємо:

  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.
  • Стежте за актуальною інформацією та порадами на офіційному інформаційному порталі Кабміну «Коронавірус в Україні»
    covid19.com.ua.