Кавуни-амбасадори Херсонщини: результати проєкту (відео)

10 Вересня 2020, 18:22

У рамках акції “Кавуни-амбасадори Херсонщини” було зроблено більше 200 тисяч стікерів QR-кодів з посиланням на туристичний портал TripMustGoOn.com, що розповідає про відпочинок на Херсонщині. Їх все ще розміщують на кавунах; кавуни продаються в 75 магазинах Києва та околиць.

Про такі результати розповів координатор проєкту «TripMustGoOn» Павло Білецький під час онлайн-конференції медіа-центру IPC-Генічеськ.

«Кавуни-амбасадори Херсонщини» – одна з активностей проєкту TripMustGoOn. Кавун – є символом. Хочемо ми цього, чи ні, він асоціюється з Херсонською областю. Можна не використовувати цей стереотип та програвати при цьому, а можна вдало використовувати цей стереотип для просування інших моментів”, – зазначив він.

Станом на 4 вересня на порталі TripMustGoOn.com за кодом кавуна було здійснено 1500 унікальних візитів.

Соціальний туристичний проєкт «Кавун — амбасадор Херсонщини» запустила громадська організація «Центр живої історії «Олешшя» як одну зі складових проєкту Trip Must Go On за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID, Державного агентства розвитку туризму України та Херсонської обласної державної адміністрації.

https://www.facebook.com/2229921384001335/videos/344190900067692

Про іншу діяльність проєкту дивіться у наступних відео.