Дорогу на Генічеськ почали ремонтувати

15 Вересня 2020, 11:55

Розпочато ремонт ділянки дороги P-47 — Херсон – Нова Каховка – Генічеськ.

Як повідомили в Херсонській облдержадміністрації, підрядна організація ПрАТ “Хмельницьке ШБУ №56”, яка виграла тендер вже почала фрезерування старого полотна. Крім того, на цій дорозі в 2020 році буде відремонтовано ще дві ділянки.
За даними електронного майданчику «Держзакупівлі.Онлайн», згідно умов тендерної документації, очікуванна вартість послуг з технічного нагляду за поточним середнім ремонтом автомобільної дороги загального користування державного значення Р-47 складає 1 836 722.00грн з ПДВ.

фото ХОДА

За інформацією ОДА, оновлено мапи завершених та поточних ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення та дорогах комунальної власності!

Станом на 14 вересня в Херсонській області триває 1 нове будівництво, ремонт 12 доріг, 1 моста та 6 доріг комунальної власності.
Як повідомлялося, саме якість доріг зазвичай місцеві мешканці називають перепоною для розвитку регіону. Зокрема, місцеві готельєри висловлювали побоювання, що нові відпочивальники, які цьогоріч вперше відкрили для себе Генічеський район як туристиучну локацію, можуть не повернутися знову сюди на відпочинок саме через якість доріг.