COVID-19 в Генічеську: три нових випадки

03 Вересня 2020, 17:37

Фото Нацполіція АРК

У Генічеську виявили три нових випадки на COVID-19.

Про це сайту IPC-Генічеськ розповів головний лікар Генічеської центральної районної лікарні Ельдар Фетієв.

У Генічеській лікарні проходять лікування двоє хворих з виявлених раніше, стан середньої тяжкості, підключення до апаратів штучної вентиляції легень не потребують. Також в інфекційному відділенні лікується одна жителька Новотроїцького району.

Шестеро інших хворих на COVID-19 перебувають у самоізоляції, контактні особи обстежуються.

Водночас Генічеській районній державній адміністрації відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: обговорювали питання з протидії поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території району.

Голова Генічеської РДА Андрій Онищенко уточнив сайту IPC-Генічеськ, що місто Генічеськ на карантин закривати не будуть.

За даними МОЗ, за минулу добу в Україні захворіло 2430 осіб, з них 149 дітей та 137 медпрацівників; госпіталізовано 416 осіб; 54 летальні випадки; одужали 859 осіб.

Третього вересня (станом на 9:00) в Україні 128 228 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2710 летальних, 59 676 пацієнтів одужали.

Як раніше повідомлялося, наприкінці серпня у Генічеську виявили новий випадок COVID-19. Хворий та шість контактних осіб перебували на самоізоляції, контактні особи обстежувалися на коронавірус.

Першого вересня в ХОДА повідомили про виявлення чотирьох нових випадки коронавірусної хвороби.

У Херсонській області станом на ранок третього вересня 435 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. З них: 289 людей побороли недуг.

У селі Зміївка Бериславського району після виявлення 8 випадків захворювання на COVID-19 були встановлені карантинні блокпости на в’їзді-виїзді в населений пункт.

Нагадаємо:

  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.
  • Стежте за актуальною інформацією та порадами на офіційному інформаційному порталі Кабміну «Коронавірус в Україні»
    covid19.com.ua.