COVID-19: Новий випадок у Генічеському районі

07 Вересня 2020, 13:13

За останню добу в Херсонській області зафіксовано чотири нових лабораторно підтверджених випадки на COVID-19. Один з них – у Генічеському районі.
За даними Херсонської ОДА, захворіли на COVID-19 жінка, 68 років, жителька м.Херсон (Суворовський район). Обстежена як хвора на ГРВІ. Стан задовільний, перебуває на самоізоляції, під щоденним медико-санітарним наглядом; чоловік, 37 років, житель м.Херсон (Суворовський район). Обстежений як хворий на пневмонію. Стан середньої важкості, госпіталізований до обласної інфекційної лікарні; жінка, 78 років, жителька м.Херсон (Корабельний район). Обстежена як хвора на пневмонію. Стан важкий, госпіталізована до міської клінічної лікарні ім. А. і О.Тропіних; жінка, 66 років, жителька с. Москаленка Генічеського району. Контактувала з раніше виявленим хворим на COVID-19. Стан середньої важкості, госпіталізована до генічеської центральної районної лікарні.

Помер чоловік, 81 рік, житель м. Херсон (Корабельний район). Мав супутнє захворювання на пневмонію.

Тож, наразі в області 500 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус.
З них: 306 людей побороли недуг, 180- інфіковано на COVID-19, 14 – померли.
Напередодні на Херсонщині була зафіксована рекордна кількість нових випадків COVID-19 за добу. 6 вересня виявили 32 нових лабораторно підтверджених випадки на COVID-19, з яких три дитини.
Як повідомлялося, у Генічеську раніше було виявлено 8 випадків коронавірусу. Двоє людей госпіталізовано, шість – у самоізоляції.

Нагадаємо:

  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.
  • Стежте за актуальною інформацією та порадами на офіційному інформаційному порталі Кабміну «Коронавірус в Україні»
    covid19.com.ua.