COVID-19 на Херсонщині: новий антирекорд

29 Вересня 2020, 22:44

За добу в Херсонській області зафіксували 50 нових лабораторно підтверджених випадків на COVID-19, з яких у п’ятьох дітей та двох медичних працівників.

Про це повідомили в обласній держадміністрації.
На COVID-19 захворіли: 41 особа – жителі м. Херсон; три особи – жителі Новотроїцького району; три особи – жителі Олешківського району; дві особи – жителі Скадовського району; один житель Білозерського району.
Стан хворих задовільний, 46 осіб перебувають на самоізоляції, під щоденним медико-санітарним наглядом. До медичних закладів зі станом середньої важкості госпіталізовані 4 особи.
За останню добу проведено 551 ПЛР-дослідження та 1266 досліджень методом ІФА на виявлення коронавірусу.
Помер чоловік, 84 роки, житель м. Херсон. Мав онкологічне захворювання та COVID-19.
Також зафіксовано 19 нових одужань, з яких у однієї дитини.
Тож наразі в області 1134 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус. З них: 604 людини побороли недуг; 506 інфікованих COVID-19; 24 – померли.
У ХОДА в черговий раз закликали співгромадян дотримуватись протиепідемічних заходів та рекомендаційй МОЗ. “Ретельно мийте та дезинфікуйте руки, носіть захисну маску в громадських місцях, уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції”, – наголосили в адміністрації.
Нагадаємо:
  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.
  • Стежте за актуальною інформацією та порадами на офіційному інформаційному порталі Кабміну «Коронавірус в Україні»
    covid19.com.ua.