«Кавуни-амбасадори Херсонщини» з’являться в Харкові і Львові

15 Вересня 2020, 22:10

Наступного року херсонські кавуни з QR-кодами на туристичний портал регіону можуть з’явитися не тільки у Києві, а й в інших великих містах України.

Такими планами про розширення географії акції «Кавуни-амбасадори Херсонщини» поділився з сайтом IPC-Генічеськ координатор проєкту Trip must go on, який стартував навесні цього року при підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Павло Білецький.

«Можливо, ми продовжимо з «Сільпо» і збільшимо обсяг, можливо, не обмежимося тільки Києвом, а поширимо по всій Україні, тому, що і львів’яни і харків’яни напевно теж люблять кавуни і напевно теж люблять відпочивати, а Південь їх усіх із задоволенням покличе до себе», – розповів він.

Кавуни до столиці доставляли баржою, частину кавунів ще збирають, маркують стікерами і фурами доставляють до столиці.

За даними організаторів, була надрукована 201 тисяча стікерів. Кавуни продаються у 75-ти супермаркетах столиці й околиці.

Детальніше про цю активність та іншу діяльність проєкту Trip must go on читайте у матеріалі «Херсонщина – тренд сезону»: що потрібно для подальшого розвитку туристичної галузі.

https://www.facebook.com/2229921384001335/videos/344190900067692

Як повідомлялося, Арабатська Стрілка Генічеського району цього сезону переживала справжній туристичний бум.

Соціальний туристичний проєкт «Кавун — амбасадор Херсонщини» запустила громадська організація «Центр живої історії «Олешшя» як одну зі складових проєкту Trip Must Go On за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID, Державного агентства розвитку туризму України та Херсонської обласної державної адміністрації.