На Херсонщині від COVID-19 померла ще одна людина

16 Серпня 2020, 22:19

У Херсонській області зафіксовано новий летальний випадок від COVID-19.

За даними обласної держадміністрації, від онкологічної пaтологічної хвороби, ішeмічної хвороби сeрця тa COVID-19 помeр 84-річний житeль м. Хeрсон.

В області зафіксовано два нових лабораторно підтверджених випадки на COVID-19. Це жителі м Херсон: чоловік, 62 роки, (смт. Антонівка). Контактував з раніше виявленим хворим на COVID-19. Стан середньої важкості, госпіталізований до обласної інфекційної лікарні. Чоловік, 33 роки, (Суворовський район). Обстежений як хворий на ГРВІ. Його стан задовільний, перебуває на самоізоляції, під щоденним медико-санітарним наглядом. Ястановлюється коло контактних осіб.

Тож наразі в області 301 лабораторно підтверджений випадок захворювання на коронавірус. З них: 221 людина поборола недуг;
74 – інфіковано на COVID-19; 6 – померло.

Нагадаємо:

  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.
  • Стежте за актуальною інформацією та порадами на офіційному інформаційному порталі Кабміну «Коронавірус в Україні»
    covid19.com.ua.
  • Організації, які співпрацюють з USAID Ukraine – USAID Україна у рамках Медійної Програми Internews в Україні та Фондe розвитку медіа (Media Development Foundation) – розробили та запустили в онлайн-режимі довідник AntiCovid (http://corona.imi.org.ua/), який надає журналістам та іншим медійникам поради щодо того, як висвітлювати пандемію COVID-19 та забезпечити при цьому власну безпеку, а також розповідає про правові аспекти журналістської діяльності під час пандемії.