У Херсонській області п’ять летальних випадків через COVID-19

10 Серпня 2020, 22:53

У Херсонській області зафіксовано п’ять летальних випадків у хворих на COVID-19 від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою. Два з них протягом тижня.

Про це під час пресконференції розповів голова ХОДА Юрій Гусєв.

“На жаль, за останній тиждень ми маємо два нових летальних випадки. 6 серпня помер хворий 65-річний житель Херсона, що був госпіталізований до інфекційної лікарні…Також сьогодні вночі помер чоловік (75 років). Теж мешканець міста Херсон, який був госпіталізований в інфекційної лікарні в тяжкому стані та мав онкологічне захворювання. На минулому тижні ми також поставили антирекорд за кількістю хворих  протягом семи днів.Тепер ця цифра – 39. З них 16 – це медичні працівники лікарні Лучанського. В лікарні зафіксовано осередок коронавірусної хвороби”, – зазначив очільник ХОДА.

https://www.facebook.com/khoda.gov.ua/videos/591083931779779/

Як повідомлялося раніше, у Херсоні через нові випадки COVID-19 міську лікарню закрили на карантин.

Уряд припиняє роботу КПВВ на адмінмежі з анексованим Росією Кримом через загрозу поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Нагадаємо:

  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.
  • Стежте за актуальною інформацією та порадами на офіційному інформаційному порталі Кабміну «Коронавірус в Україні»
    covid19.com.ua.
  • Організації, які співпрацюють з USAID Ukraine – USAID Україна у рамках Медійної Програми Internews в Україні та Фондe розвитку медіа (Media Development Foundation) – розробили та запустили в онлайн-режимі довідник AntiCovid (http://corona.imi.org.ua/), який надає журналістам та іншим медійникам поради щодо того, як висвітлювати пандемію COVID-19 та забезпечити при цьому власну безпеку, а також розповідає про правові аспекти журналістської діяльності під час пандемії.