Прикордонники Очакова виявили незадекларовані 106 тис. доларів США на судні з Саудівської Аравії

31 Липня 2020, 13:58

Капітан скотовоза DRAGON з Саудівської Аравії отримав штраф у 2,7 млн грн за ввезення незадекларованої валюти, виявлене прикордонниками під час догляду судна.

Прикордонники Миколаївщини виявили незадекларовані кошти в сумі 106 тисяч доларів США на іноземному судні, що прибуло 30 липня до морського порту Очаків з Саудівської Аравії, повідомляє пресслужба Херсонського прикордонного загону Держприкордонслужби. 

“Під час огляду судна, в одній з кают, прикордонники Херсонського загону виявили незадекларовані кошти в сумі 106 тисяч доларів США.

Про знахідку прикордонники повідомили представників Чорноморської митниці, які вилучили кошти, на капітана судна склали протокол за ст.472 МКУ «Недекларування товарів, транспортних засобів комерційного призначення» та наклали штраф на суму 2 784 608 грн”, – сказано у повідомленні пресслужби прикордонників.

За даними трекера marinetraffic.com, 30 липня до порту Очаків з порту Джедда (Саудівська Аравія) прибуло судно для перевозки худоби DRAGON (IMO: 7303231) під прапором Того.