На Чонгар приїде мотопробіг за єдність України

26 Липня 2020, 20:05

Учасники четвертого «Мотопробігу Єдності» провезуть через всю країну український державний та кримськотатарський національний прапори. Кримськотатарський прапор привезуть у село Чонгар, що неподалік від адмінмежі з Кримом.

Як повідомляють організатори заходу у Фейсбуці, четвертий «Мотопробіг Єдності» присвячений єдності моторуху та єдності держави, охоплює 54 міст України.

“Ціль його проста, щоб ми всі були дружні та єдині. Подорожували друг до друга в гості, знайомились та довго товаришували. Захід зі сходом, південь із північчю. ми всі єдині та разом і не має значення більш нічого, ми є мотоспільнота! Все це під прапором України. Ми відвідаємо місто Маріуполь. Вирушимо до м.Чонгар, де передамо прапор Кримоськотатарського народу, таким чином надішлемо месседж, що Крим був, буде та є частиною України. Відвідаємо Одесу, побуваємо на Хортиці та оновимо прапор нашої країни, який ми встановили того року”, – зазначили організатори мотопробігу.

Організатори дійства також наголошують, що планують провезти державний прапор через всю країну, тим самим звернути увагу спільноти на те, що за цілісність своєї країни потрібно боротися. Даний пробіг об’єднує мотоспільноту всієї країни.

З деталями заходу можна ознайомитися за посиланням.

Як повідомлялося раніше, у 2019 році учасники мотопробігу єдності-2019 передали представникам місцевої кримськотатарської громади національний прапор кримських татар, який вони провезли майже через усю країну.