«Мотопробіг єдності 2020» завітає до Каховки

31 Липня 2020, 11:05

31 липня «Мотопробіг єдності 2020» завітає до Каховки.

Про це повідомили у Каховській Міській Раді.
З метою демонстрації територіальної цілісності України з 20 липня по 02 серпня 2020 року територією нашої країни проходить четвертий мотопробіг за єдність Української держави.

Традиційний патріотичний мотопробіг за єдність Української держави, стартував 20 липня з площі Петефі м. Ужгород, проходитиме через 51 населений пункт та фінішуватиме 2 серпня у Запоріжжі, на острові Хортиця. У заході беруть участь близько 50 мотоциклістів.
Учасники мотопробігу везуть Державний прапор і кримськотатарський прапор, який буде передано представникам кримськотатарського народу в Чонгарі, що є сигналом того, що Крим був і залишається частиною території України.

За планом мотопробігу, 31 липня 2020 року о 17.00 учасники мотопробігу планують прибути до м. Каховки. Орієнтовний маршрут та час руху учасників мотопробігу по м. Каховці:

17.00 (орієнтовно) прибуття мотоколони з м. Херсона по автошляху Т 2206 –
17.00-17.30 (орієнтовно) майданчик біля монументу «Легендарна тачанка» (стоянка, коротка екскурсія, фотографування) –
17.30 (орієнтовно) початок руху колони  – Семенівське шосе – вул. П.Орлика – вул. Пушкіна – вул. Ф.Гаєнко – вул. Набережна –
18.00-18.30 (орієнтовно) майданчик на набережній міста біля знаку «Я люблю Каховку» (стоянка, фотографування, спілкування з громадянами міста) –

18.30 (орієнтовно) початок руху мотоколони після стоянки – вул. Набережна – вул. Панкеєвська – вул. Пушкіна – вул. Першотравнева – база відпочинку «Чисті пруди» (стоянка на ночівлю). Можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів за вказаним маршрутом під час руху мотоколони.

Як повідомлялося раніше, учасники четвертого «Мотопробігу Єдності» провезуть через всю країну український державний та кримськотатарський національний прапори. Кримськотатарський прапор привезуть у село Чонгар, що неподалік від адмінмежі з Кримом.