Готельєри та ресторатори Генічеського району Херсонщини разом розвиватимуть туризм в регіоні (відео)

31 Липня 2020, 09:22

Готельєри та ресторатори Генічеського району Херсонщини об’єдналися в асоціацію для спільного зростання і розвитку туристичної сфери регіону.
Про це розповів голова правління Асоціації гостинності Генічеського району Сергій Шентябін під час онлайн-конференції в медіа-центрі IPC-Генічеськ.

https://www.facebook.com/2229921384001335/videos/2695429474064003/?__so__=channel_tab&__rv__=all_videos_card

Організація покликана вирішувати проблеми та задачі, що виникають у місцевих готельєрів, рестораторів, виробників продукції, перевізників, працездібного населення регіону.
«Планується, що між всіма цими аудиторіями буде налагоджений повноцінний діалог, з’ясовані їхні пріоритети, проблеми, та асоціаціія працюватиме над їхнім вирішенням», – наголосив під час заходу голова Асоціації індустрії гостинності України Олександр Лієв.
Асоціація зареєстрована як громадська організація для спільного зростання, розвитку і конкурентоспроможності, захисту інтересів членів асоціації та індустрії гостинності в цілому; навчання, підвищення кваліфікацій та рівня якості бізнесу, послуг, загалом сфери туризму; соціальну діяльність і формування ідеології розвитку гостинності Генічеського району.

Наша подія відбувається завдяки спільному проєкту між Інформаційним пресцентром та міжнародною організацією Internews. Вона впроваджує «Медійну програму в Україні» за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.
Ми не несемо відповідальності за висловлювання, які були озвучені спікерами під час заходів.