У Великолепетиському районі Херсонщини почали ремонтувати дорогу Миколаївка-Рубанівка (відео)

07 Червня 2020, 08:34

У Великолепетиському районі почався поточний середній ремонт дороги загального користування місцевого значення Миколаївка-Рубанівка.

Про це повідомили в ДУ «Місцеві дороги Херсонщини», пише сайт ІРС-Генічеськ.

Зараз проводиться розчищення існуючих узбіч та проїзної частини від ґрунтових наносів, окремими ділянками ліквідується ямковість та за допомогою вапнякового щебеню вирівнюється дорожнє покриття. Вартість робіт складе 2,2 млн грн.

https://www.facebook.com/mdh.gov/videos/178871676891404/

Як повідомлялося, в рамках програми Велике будівництво на Херсонщині відремонтували вже 26 доріг.

Загалом, до переліку увійшло 62 об’єкта: 17 автомобільних доріг загального користування місцевого значення, 45 вулиць і доріг комунальної власності на суму 519 млн грн.

Роботи з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах у 2020 році проводяться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

З 1 березня в Херсонській області стартувала програма «Велике будівництво»: планується реалізувати: 6 проєктів шкіл (2 нові та 4 добудови); 6 проєктів дитячих садочків (4 нові та 2 добудови); 8 проєктів реконструкції з добудовою приймальних відділень; 8 проєктів будівництва та капітального ремонту спортивних стадіонів (3 нові та 5 добудов); 20 проєктів реконструкції амбулаторії; 3 проєкти будівництва бібліотек; будівництво 127,5 км дороги.