На Херсонщині навчатимуть знешкоджувати терористів

24 Червня 2020, 20:33

У четвер, 25 червня, у Херсонській області проводитимуть планові антитерористичні навчання. Завдання тренувань – пошук і знешкодження умовної групи терористів.

Про це повідомили в ОДА, пише сайт ІРС-Генічеськ.

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Херсонській області проведе навчання на території цеху водогону «Дніпро-Миколаїв» комунального підприємства «Миколаївводоканал» Миколаївської міської ради (с. Микільське Білозерського району Херсонської області).

Навчання відбудуться за участю підрозділів поліції, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України та органів державної влади.

У зв’язку з цим правоохоронці з 09.30 до 14.00 години посилять патрулювання вулиць селища Микільське. У межах тренувань можливі тимчасове обмеження руху транспорту та перевірка документів, що посвідчують особу.

“Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства. Просимо місцевих мешканців і гостей міста з розумінням поставитися до певних незручностей, зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки”, – зазначили в ХОДА.

Нагадаємо, в Херсонської області розташований водозабір та водовід довжиною у 73 кілометри «Дніпро – Миколаїв».

Про дніпровську воду, якої не дочекається окупований Крим, і про питання приватизації стратегічних об’єктів дивіться у відеоблозі Євгена Лешана, Центр журналістських розслідувань.