Відпочинок у наметах на морі заборонений, – ХОДА

21 Травня 2020, 12:03

ілюстраційна світлина

Під час карантинних обмежень через пандемію коронавірусу розміщення людей у наметах біля моря заборонено.

Про це під час онлайн-брифінгу 20 травня розповів керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, заступник голови ОДА Вадим Чабан, коментуючи сайту ІРС-Генічеськ заклик Стрілківського сільського голови закріпити на районному рівні заборону ночівлі в наметах на пляжах Арабатської Стрілки.

«Те, що проголосив голова сільської ради де-факто і де-юре передбачено діючими постановами Кабінету міністрів і це робота COVID-патруля цієї сільської ради і правоохоронних органів, які за це відповідають», – акцентував заступник голови Херсонської ОДА.

Раніше голова Стрілківської сільської ради Олександр Пономарьов на нараді в Генічеській райдержадміністрації закликав закріпити заборону розміщення та ночівлі людей у наметах на пляжах Арабатської Стрілки.

За прогнозами ХОДА, влітку на Херсонщині можливий спалах коронавірусу. В обласній адміністрації вже направили пропозиції до уряду, як цьому запобігти.

Нагадаємо:

  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.