У Каховці 9 нових випадків коронавірусу

01 Травня 2020, 10:45

За останню добу фахівцями Херсонського обласного лабораторного центру МОЗ проведено 325 ПЛР-досліджень на виявлення коронавірусу, 125 з яких по місту Каховка. За результатами зафіксували 9 нових випадків.

Про це повідомили в пресслужбі областної держадміністрації, пише сайт ІРС-Генічеськ.

“Це 7 людей, які контактували з раніше виявленими хворими на COVID-19 з підприємства у м. Каховка: три жінки 22, 41 та 45 років; чотири чоловіки – 28, 36, 42 та 64 роки; дві людини – члени сім’ї, раніше виявленої хворої на коронавірус жінки теж з м. Каховка: дівчина 18 років; чоловік 42 роки. Всі вони перебувають на самоізоляції під щоденним медико-санітарним наглядом”, – конкретизували в ХОДА.

Загалом в області 120 лабораторно підтверджених випадки на коронавірус. 44 людини з них вже одужали, два летальних випадки. 33 випадки зафіксовано у місті Каховка.

Поширення коронавірусу в області можна відслідковувати за допомогою електронної мапи.

Як повідомлялося раніше, Херсонська регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про відновлення роботи у тестовому режимі 11 ринків області.

Через найбільший в області спалах коронавірусу місто Каховка закрили на карантин.

Нагадаємо:

  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.