Ср. Чер 3rd, 2020

У Генічеську на ринках перевіряють дотримання нових профілактичних вимог

фото: facebook-сторінка Alex Vasilenko‎

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

На Генічеському ринку відновили торгівлю продовольчими і непродовольчими товарами. З відповідним впровадженням противоепідеміологічних заходів: дотримання дистанції, дезінфекції тощо. Наразі йде підготовка до відкриття рибного та м’ясного павільйонів. 

Як дотримуються нових умов ведення торгівлі розповів представник адміністрації ринку Ніджат Куртаметов під час онлайнконференції медіа-центру IPC-Генічеськ.

У Генічеську розповіли про роботу ринку у нових умовах

На Генічеському ринку відновили торгівлю продовольчими і непродовольчими товарами. З відповідним впровадженням противоепідеміологічних заходів: дотримання дистанції, дезінфекції тощо. Наразі йде підготовка до відкриття рибного та м'ясного павільйонів. Як дотримуються нових умов ведення торгівлі розповів представник адміністрації ринку Ніджат Куртаметов під час онлайнконференції МЦ IPC-Генічеськ."Люди обов'язково проходять на території ринку в масках, на вході вимірюється температура, щодня дезінфекується територія. Рибний та м'яний павільйони приводяться до належного вигляду, чекаємо на висновок Держспоживслужби", – зазначив Ніджат Куртаметов. Нагадаємо, із 12 березня в Україні запроваджено карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Зокрема, було закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. 4 травня Кабінет міністрів продовжив дію карантину до 22 травня, але з 11 травня обмеження були послаблені.Захід відбувся завдяки спільному проєкту між Інформаційним пресцентром та міжнародною організацією Internews. Вона впроваджує «Медійну програму в Україні» за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.

Опубліковано Медіа-центр «ІРС- Генічеськ» Четвер, 14 травня 2020 р.

“Люди обов’язково проходять на території ринку в масках, на вході вимірюється температура, щодня дезінфекується територія. Проходять перевірки роботи ринку. Рибний та м’яний павільйони приводяться до належного вигляду, чекаємо на висновок Держспоживслужби”, – зазначив Ніджат Куртаметов.
Нагадаємо, із 12 березня в Україні запроваджено карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Зокрема, було закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. 4 травня Кабінет міністрів продовжив дію карантину до 22 травня, але з 11 травня обмеження були послаблені.
Захід відбувся завдяки спільному проєкту між Інформаційним пресцентром та міжнародною організацією Internews. Вона впроваджує «Медійну програму в Україні» за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+