У Білозерському районі почали ремонтувати ще дві дороги (відео)

06 Травня 2020, 14:12

У с. Станіслав Білозерського району та в смт Білозерка почався ремонт двох доріг комунальної власності.

Про це повідомили в Херсонській облдержадміністрації, пише сайт ІРС-Генічеськ.

За даними ХОДА, завершено ремонт двох доріг комунальної власності у Великолепетиському районі, ще однієї – у Верхньорогачицькому. В смт Іванівка почались роботи на вул. Соборній та вул. Горького.

Крім того, ремонт триває на 11 дорогах комунальної власності у Бериславському, Голопристанському, Каховському, Іванівському, Чаплинському та Новотроїцькому районах.

https://www.facebook.com/khoda.gov.ua/videos/1478854992295180/

Ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах у 2020 році проводиться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. На це Херсонщина витратить близько 519 млн грн.

Як повідомлялося раніше, в рамках програми “Велике будівництво” у Херсонській області планують відремонтувати 18 доріг загального користування місцевого значення та 44 вулиці й дороги комунальної власності. Всі роботи планується завершити до кінця 2020 року.

У рамках національної програми “Велике будівництво” планують провести реконструкцію 8 приймальних відділень лікарень у Херсоні та області.

З 1 березня в Херсонській області стартувала програма «Велике будівництво»: планується реалізувати: 6 проєктів шкіл (2 нові та 4 добудови); 6 проєктів дитячих садочків (4 нові та 2 добудови); 8 проєктів реконструкції з добудовою приймальних відділень; 8 проєктів будівництва та капітального ремонту спортивних стадіонів (3 нові та 5 добудов); 20 проєктів реконструкції амбулаторії; 3 проєкти будівництва бібліотек; будівництво 127,5 км дороги.

Загалом, у рамках програми “Велике будівництво” планують збудувати 100 садків, 100 шкіл, 100 стадіонів та щонайменше 4 тис. км доріг по всій Україні.