На Херсонщині відремонтували ще дві дороги в рамках програми Велике будівництво

24 Травня 2020, 20:02

На Херсонщині відремонтували ще дві дороги комунальної власності в рамках програми Велике будівництво.

Про це повідомили в ДУ «Місцеві дороги Херсонщини», пише сайт ІРС-Генічеськ.

“Капітальний ремонт проїзної частини проводився на вул. Поштовій в с. Тарасівка Олешківського району. Ця дорога має особливе значення, тому що саме вона веде до нової лікарської амбулаторії, яка незабаром почне приймати пацієнтів. Ще одним об’єктом стало дорожнє покриття вулиці 1 Травня (на ділянці від вул. Чорноморської до вул. Берегової) в м. Гола Пристань — центральна дорога, яка веде до важливих адміністративних та соціальних будівель”, – йдеться у повідомленні.

За даними ДУ «Місцеві дороги Херсонщини», станом на 22 травня в Херсонській області відремонтовано 15 доріг комунальної власності.

https://www.facebook.com/mdh.gov/videos/323147595340833/

Як повідомлялося, на дорогах комунальної власності більшої частини районів Херсонщини ведуться ремонтні роботи.

В рамках програми “Велике будівництво” у Херсонській області планують відремонтувати 18 доріг загального користування місцевого значення та 44 вулиці й дороги комунальної власності. Всі роботи планується завершити до кінця 2020 року.

З 1 березня в Херсонській області стартувала програма «Велике будівництво»: планується реалізувати: 6 проєктів шкіл (2 нові та 4 добудови); 6 проєктів дитячих садочків (4 нові та 2 добудови); 8 проєктів реконструкції з добудовою приймальних відділень; 8 проєктів будівництва та капітального ремонту спортивних стадіонів (3 нові та 5 добудов); 20 проєктів реконструкції амбулаторії; 3 проєкти будівництва бібліотек; будівництво 127,5 км дороги.

Загалом, у рамках програми “Велике будівництво” планують збудувати 100 садків, 100 шкіл, 100 стадіонів та щонайменше 4 тис. км доріг по всій Україні.