Більшість порушників карантину на Херсонщині не дотримувались умов обсервації

19 Травня 2020, 11:24

Всього від початку запровадження карантинних обмежень на Херсонщині правоохоронці склали 634 протоколи за порушення правил карантину. Більшість з них – за порушення умов обсервації.

Про це повідомили в поліції Херсонської області, пише сайт ІРС-Генічеськ.

“Не дивлячись на послаблення правил карантину деякі громадяни не дотримуються встановлених на даний час обмежувальних заходів… За порушення умов обсервації складено 292 протоколи, за порушення самоізоляції – 21 протокол, за порушення правил торгівлі – 113 протоколів, 42 – на водіїв за перевезення пасажирів понад норми. 166 протоколів на інших порушників карантинних заходів. Усі складені матеріали передані на розгляд судів”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

У Херсонській поліції нагадали, що всі підрозділи поліції Херсонщини і надалі працюють в посиленому варіанті несення служби. Щодня понад 500 поліцейських у складі автопатрулів та піших нарядів забезпечують публічний порядок в області.

Нагадаємо, з 11 травня набрали чинності послаблення карантинних обмежень. Зокрема, дозволена робота перукарень, літніх майданчиків закладів громадського харчування, відвідування парків.