Вже друге село на Херсонщині закрили через поширення коронавірусу

15 Квітня 2020, 11:17

Через виявлені випадки коронавірусу всі дороги дo cела Ліві Coлoнці неподалік міста Oлешки на Херcoнщині перекривають. 

Про це повідомив мер Олешок Дмитро Воронов, пише сайт ІРС-Генічеськ.

“Режим пропуску встановлено в селі Ліві Солонці: із місцевою пропискою запускають, з іншою пропискою лише випускають. Доставка продуктів харчування і критична інфраструктура мають проїзд. В селі працює ДСНС та медики”, – зазначив він.

Основний заїзд залишається з траси через блокпост поліції, інші другорядні напрямки (ґрунтові дороги) зранку 15 квітня перекопали. У населеному пункті організовують дезінфекцію, виявляють контактних осіб, які спілкувалися з хворими на коронавірус. Проводиться патрулювання вулиць для дотримання правил карантину.

фото Дмитра Воронова

Наразі в Олешківському районі виявлено 21 випадок коронавірусу.

Як повідомлялося, через випадки COVID-19 раніше закривали місто Олешки та село Малі Копані.

Увечері 14 квітня голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв повідомив, що за добу в селі Ліві Солонці було зафіксовано одразу сім випадків зараження коронавірусом. Всі інфіковані раніше контактували з хворими на COVID-19. Це дві родини: з п’яти та з двох осіб. 6 хворих знаходяться на самоізоляції. Одна людина госпіталізована у лікарню. Стан її задовільний. Підключення до кисневого та ШВЛ- апаратів не потребує.

Загалом в області 41 випадок COVID-19, у тому числі одне одужання у Генічеському районі та один летальний випадок в Олешківському.

Відстежувати поширення захворюваності на COVID-19 на Херсонщині за допомогою електронної мапи.

Нагадаємо: