В Олешківському районі вже 45 випадків захворювання на COVID-19, дві людини одужали

23 Квітня 2020, 01:29

За офіційною інформацією, в Олешківському районі Херсонщини найбільше випадків захворювання на COVID-19. Станом на вечір 22 квітня там виявили 45 випадків зараження коронавірусом. Один з них летальний, дві людини одужали. 

Про це свідчать дані, оприлюднені в електронній мапі поширення захворюваності на COVID-19 на сайті Херсонської ОДА, пише сайт ІРС-Генічеськ.

В Голопристанському районі – 9 випадків, Білозерському – один, Нововоронцовському – один, Чаплинському – один, Генічеському – три, у місті Херсон – 10, Новій Каховці – 7.

У свою чергу, голова ХОДА Юрій Гусєв уточнив, що три нових лабораторно підтверджених випадків на коронавірус в Олешківському рафоні були виявлені за минулу добу. Загалом в області п’ять нових випадків за добу.

“Це три людини з Олешківського району: чоловіки 32 та 42 років; дитина 8 років. Стан задовільний, перебувають на самоізоляції. Дві людини з діагнозом пневмонія: чоловік 66 років з Голопристанського району. Перебуває в Херсонській обласній інфекційній лікарні. Стан хворого середньої тяжкості, підключення до апарату ШВЛ не потребує; дитина 11 років перебуває у центральній міській лікарні м. Нова Каховка. Стан дитини середньої тяжкості, підключення до апарату ШВЛ не потребує”, – розповів очільник ХОДА.

Наразі в області у наявності 5 472 тест-системи для проведення першого та другого етапів ПЛР для виявлення гострої респіраторної хвороби COVID-19. Щодня в області проводиться 200-285 ПЛР-тестувань.

Як повідомлялося раніше, 22 квітня в Україні 6592 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 174 летальні, 424 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 467 нових випадків.

Нагадаємо: