У Великоолександрівському районі Херсонщини триває капітальний ремонт мосту

21 Квітня 2020, 15:52

У Великоолександрівському районі Херсонщини триває капітальний ремонт мосту в рамках проєкту “Велике будівництво”.

Про це повідомили в Херсонській облдержадміністрації, пише сайт ІРС-Генічеськ.

Роботи проводяться на автомобільній дорозі 0220405 Калініндорф — Калінінське, км 5+400. Завершення робіт планується до кінця жовтня 2020 року.

У цілому ремонтом буде охоплено не тільки дорожнє покриття, а й опори, їх підводна частина, бар’єрне та перильне огородження. Крім того, будуть проведені роботи з укріплення.

фото: ХОДА

Як повідомлялося, в селі Чорнобаївка Білозерського району проводиться комплекс заходів з термосанації навчально-виховного комплексу.

Крім того, тривають роботи з укладання нового асфальту на ділянці дороги Східне – Загорянівка – М-14 тощо.

У цьому році, в рамках проєкту Велике будівництво, продовжується ремонт дороги на км 3+800 – 6+800 біля села Шкуринівка Білозерського району.

В рамках програми “Велике будівництво” у Херсонській області планують відремонтувати 18 доріг загального користування місцевого значення та 44 вулиці й дороги комунальної власності. Всі роботи планується завершити до кінця 2020 року.

У рамках національної програми “Велике будівництво” планують провести реконструкцію 8 приймальних відділень лікарень у Херсоні та області.

З 1 березня в Херсонській області стартувала програма «Велике будівництво»: планується реалізувати: 6 проєктів шкіл (2 нові та 4 добудови); 6 проєктів дитячих садочків (4 нові та 2 добудови); 8 проєктів реконструкції з добудовою приймальних відділень; 8 проєктів будівництва та капітального ремонту спортивних стадіонів (3 нові та 5 добудов); 20 проєктів реконструкції амбулаторії; 3 проєкти будівництва бібліотек; будівництво 127,5 км дороги.

Загалом, у рамках програми “Велике будівництво” планують збудувати 100 садків, 100 шкіл, 100 стадіонів та щонайменше 4 тис. км доріг по всій Україні.