У Херсонській області новий випадок інфікування коронавірусом

11 Квітня 2020, 13:54

На Херсонщині лабораторним методом підтверджено 28 випадків захворювання на коронавірус.

Про це повідомили в Херсонській облдержадміністрації, пише сайт ІРС-Генічеськ.

“За останню добу маємо 1 новий випадок коронавірусу в області. Це чоловік 38 років з Олешківського району. Він контактував із хворою на COVID-19. Зараз знаходиться на самоізоляції. Почувається добре. Скарг не має. Підключення до апарату ШВЛ не потребує”, – йдеться у повідомленні.
Розроблено електронну мапу поширення захворюваності на COVID-19 на Херсонщині. В онлайн-режимі можна переглянути статистику по районах області: https://khoda.gov.ua/index.php….

З 13:00 11 квітня та до 6:00 13 квітня у м. Олешки та с. Малі Копані діють додаткові обмеження пов’язані з недопущенням поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

У місто Олешки зможуть в’їхати лише громадяни, які мають там реєстрацію. На виїзд нікого не пускатимуть.
Село Малі Копані повністю закривається.
Жителям населених пунктів рекомендовано перебувати вдома. Проте за нагальної потреби пересуватись в масці чи респіраторі, рукавичках та не більше двох осіб.
Обмеження руху з вулиць м. Олешки, які мають виїзд на дороги М 14, Р 57.
Обробка дезрозчинами території м. Олешки, автошляхів та місць скупчення людей.
Дотримання громадянами карантинних заходів цілодобово контролюватиметься шляхом патрулювання поліцією, Національною гвардією України, патрульною поліцією.

За даними Центру громадського здоров’я станом на ранок 11 квітня в Україні 2511 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Кількість тих, хто одужав (79 пацієнтів) перевищила кількість летальних випадків (73 пацієнти). За добу було зафіксовано 308 нових випадків.

Нагадаємо: