Реконструкція дитячого садочка на Херсонщині: кошти ще не надійшли, але робота за графіком

24 Квітня 2020, 13:44

У селі Музиківка Білозерського району триває реконструкція дитячого ясел-садка. Кошти з державного бюджету ще не надійшли, але всі роботи йдуть за графіком.

Про це повідомили в ХОДА, пише сайт ІРС-Генічеськ.

“Роботи на об`єкті розпочалися на початку березня поточного року в рамках проєкту “Велике будівництво”. На сьогодні виконано вже 72% від запланованих робіт. Через те, що кошти з державного бюджету ще не надійшли, роботи проводяться за рахунок підрядних організацій та місцевих бюджетів. Всі роботи йдуть за графіком, дитячий садочок почне приймати маленьких вихованців вже у новому навчальному році”, – розповіли в ХОДА.

Як повідомлялося раніше, на Херсонщині триває реалізація національної програми «Велике будівництво». Наразі активна робота ведеться на трьох об’єктах: в м. Нова Каховка, в с. Чорнабаївка та в с. Музиківка. Також проводиться ремонт на 12 дорогах області.

В рамках проєкту “Велике будівництво” у Великоолександрівському районі Херсонщини триває капітальний ремонт мосту.

З 1 березня в Херсонській області стартувала програма «Велике будівництво»: планується реалізувати: 6 проєктів шкіл (2 нові та 4 добудови); 6 проєктів дитячих садочків (4 нові та 2 добудови); 8 проєктів реконструкції з добудовою приймальних відділень; 8 проєктів будівництва та капітального ремонту спортивних стадіонів (3 нові та 5 добудов); 20 проєктів реконструкції амбулаторії; 3 проєкти будівництва бібліотек; будівництво 127,5 км дороги.

Загалом, у рамках програми “Велике будівництво” планують збудувати 100 садків, 100 шкіл, 100 стадіонів та щонайменше 4 тис. км доріг по всій Україні.