На Херсонщині зафіксували нові випадки зараження коронавірусом (відео)

07 Квітня 2020, 23:05

У Херсонській області 15 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Два з них виявлено та зафіксовано протягом останньої доби.

Про це повідомив у відеозверненні у Фейсбуці голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв, пише сайт ІРС-Генічеськ.

“Це 46-річна та 43-річна жінки, медичні працівниці з Голопристанського та Олешківського районів області, які контактували з раніше виявленими хворими на COVID-19.
Обидві жінки, у яких виявили коронавірус, знаходились на самоізоляції. За ними встановлено щоденний медико-санітарний нагляд. Почуваються добре, скарг немає. Підключення до апаратів ШВЛ не потребують”, – проінформував очільник ХОДА.

Також він розповів, що цього тижня в Херсонській області очікують нову партію обладнання та засобів індивідуального захисту для закладів охорони здоров‘я.

https://www.facebook.com/Husyev/videos/828633620939367/

Як повідомлялося раніше, 7 квітня в Україні зафіксовано 1462 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. З них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки.

Нещодавно в Херсонській області повідомили про три нових випадки зараження коронавірусом: у мешканців Херсона і Нової Каховки. Раніше на Херсонщині діагноз коронавірусу було підтверджено у 10 осіб (Генічеськ, Олешки, Голопристанський район, Херсон, Нова Каховка, Чаплинський район), один з випадків — летальний.

Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Кабмін запровадив більш жорсткі обмежувальні заходи. Зокрема, з 6 квітня забороняється перебування без масок або респіраторів в громадських місцях та пересування групами більш ніж дві особи.

Нагадаємо:

Читати новину російською.