На Херсонщині нових випадків коронавірусу немає

23 Квітня 2020, 23:10

За минулу добу Херсонський обласний лабораторний центр МОЗ України провів 291 дослідження на виявлення коронавірусу за методом ПЛР, жодного нового випадку станом на 23 квітня не зафіксовано.

Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв, пише сайт ІРС-Генічеськ.

“Шановна громадо! Ми проявили свою свідомість та відповідальність під час відзначення Великодня, тому бачимо результат наших спільних зусиль. Тепер важливо дотриматися карантину і під час поминального тижня!”, – наголосив очільник ХОДА.

Крім того, в області зафіксоване ще одне одужання – це медична працівниця з Голопристанського району. Тож за весь час боротьби з коронавірусом у Херсонській області лабораторно підтверджено 77 випадків, з них: вже 11 осіб одужали, та, на жаль, один випадок – летальний.

Як повідомлялося раніше, обласною комісією ТЕБ і НС було прийнято рішення про закриття кладовищ в області на час поминальних днів – з 20 квітня по 3 травня. Проведення обрядів поховань дозволяється з дотриманням заходів особистої безпеки.

Станом на 23 квітня в Україні зафіксовано 7170 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 187 летальних, 504 пацієнти одужали. У Херсонській області 77 випадків.

На Херсонщині поліцейські склали 453 адміністративні протоколи за порушення правил карантину.

Нагадаємо: