Генічеськ закривають на карантин

18 Квітня 2020, 12:26

На Херсонщині чотири населені пункти закриваються на карантин. У переліку – місто Генічеськ.

Про це повідомили в поліції Херсонської області, пише сайт ІРС-Генічеськ.

Згідно повідомлення, регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про закриття міст Олешки та Генічеськ, а також селищ Малі Копані і Ліві Солонці. У вказаних населених пунктах вирішено ввести додаткові обмежувальні заходи з недопущення поширення коронавірусної хвороби, адже саме там зафіксовано збільшення кількості хворих на коронавірус.
Починаючи з 13:00 години 18 квітня і до 06:00 години 21 квітня міста Олешки та Генічеськ, а також села Малі Копані і Ліві Солнці будуть закриті на в’їзд-виїзд, там будуть проводитись дезинфікуючі заходи, для зупинки розповсюдження коронавірусу. В місті Олешки буде встановлено 5 карантинних блокпостів, 2 пости в селі Малі Копані, 1 в селі Ліві Солонці та 2 в місті Генічеськ.
Поліція контролюватиме дотримання громадянами карантинних заходів, шляхом цілодобового патрулювання. “Звертаємось до місцевих жителів: не лякайтесь і не панікуйте, а дослухайтесь до порад і підготуйтесь до тимчасових обмежень. Просимо громадян обмежити пересування по вулиці. Якщо це зробити, то ситуацію вдасться утримати і почати швидше виходити з карантину. Бережіть себе та своїх близьких!”, – зазначили в поліції.

Як повідомлялося раніше, станом на вечір 17 квітня на Херсонщині зафіксовано 56 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус, один з них – летальний, і 6 – повністю одужали.

Два нові випадки інфікування коронавірусом виявили нещодавно у Генічеську: заразилися медик і співробітник Генічеської райдержадміністрації.

Нагадаємо: