Блокпости біля Генічеська закривають (відео)

07 Квітня 2020, 17:21

Карантинні блокпости на в’їзді-виїзді з Генічеська Херсонської області закривають. В ХОДА переконані, що в них вже немає потреби.

Про це повідомив заступник голови Херсонської ОДА Вадим Чабан під час онлайн-брифінгу 7 квітня, пише сайт ІРС-Генічеськ.

За словами Чабана, в блокпостах вже немає потреби, оскільки протягом встановленого законодавством часу в регіоні не встановлено повторного захворювання.

Заступник голови ХОДА проінформував, що в Херсонській області встановлено дев’ять стаціонарних і два пересувних в районі села Малі Копані.

https://www.facebook.com/khoda.gov.ua/videos/531879610847149/

Як повідомлялося раніше, станом на 9:00 7 квітня в Україні зафіксовано 1462 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. З них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки.

Нещодавно в Херсонській області повідомили про три нових випадки зараження коронавірусом: у мешканців Херсона і Нової Каховки. Раніше на Херсонщині діагноз коронавірусу було підтверджено у 10 осіб (Генічеськ, Олешки, Голопристанський район, Херсон, Нова Каховка, Чаплинський район), один з випадків — летальний.

Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Кабмін запровадив більш жорсткі обмежувальні заходи. Зокрема, забороняється пересування без маски, респіратора та більш ніж двома особами тощо.

Нагадаємо:

Читати новину російською.